Video: U heeft ondersteuning aangevraagd, wat gebeurt er nu?

Video: U heeft ondersteuning aangevraagd, wat gebeurt er nu?

9 juni 2023

In de vorige video’s van VG Digitaal zag u dat u recht heeft op vijf uur gratis ondersteuning van uw  softwareleverancier. Dit kunt u via de volgende link aanvragen: Gratis ondersteuning – VG Digitaal. Tijdens deze ondersteuning leert u efficiënter en slimmer met uw EPD omgaan. Maar wat gebeurt er nadat u de ondersteuningsaanvraag heeft ingediend? Antwoord op deze vraag krijgt u in de nieuwste video van VG Digitaal.

Bekijk hier de video:

 

Na goedkeuring van uw aanvraag door VG Digitaal, brengen wij u in contact met uw softwareleverancier. In overleg met de softwareleverancier plant u de individuele sessie(s) en/of groepssessie(s) in. Tijdens deze sessies gaat u in op de door u aangevraagde thema’s, bijvoorbeeld het inrichten van het EPD of de financiële administratie. Ook is het mogelijk om vragen te stellen over een van de andere thema’s. Uw softwareleverancier kijkt met u mee naar uw huidige werkwijze in het EPD en of u alle functionaliteiten optimaal gebruikt. Na afloop ontvangt u van ons een evaluatieformulier, het is belangrijk dat u de evaluatie invult. Mocht u na afloop nog niet gebruik hebben gemaakt van de volledige vijf uur ondersteuning en heeft u nog meer vragen? U kunt altijd extra ondersteuning aanvragen voor de resterende uren.

Via de pagina Gratis ondersteuning – VG Digitaal vraagt u de ondersteuning aan. Kijk op de website www.vgdigitaal.nl voor andere video’s én informatiekaarten om te ontdekken wat allemaal mogelijk is met uw EPD. Zo zorgen we samen dat u meer tijd over houdt voor uw patiënten.

Terug