Video over de urgentie van digitaliseren

Video over de urgentie van digitaliseren

15 mei 2023

VG Digitaal biedt gratis ondersteuning van uw eigen softwareleverancier om uw EPD slimmer en efficiënter te gebruiken. Maar waarom is VG Digitaal eigenlijk opgericht? En wat biedt VG Digitaal allemaal nog meer naast de gratis ondersteuning? Antwoord op deze vragen krijgt u in onze nieuwe video over VG Digitaal. 

Bekijk hieronder de video:

 

Via VG Digitaal is het mogelijk om als vrijgevestigde ggz-professional vijf uur gratis ondersteuning te ontvangen van uw EPD leverancier. Tijdens deze sessie stelt u alle vragen over het gebruik van uw EPD. Daarnaast kijkt u samen met de softwareleverancier naar de huidige werkwijze in het EPD en of u alle functionaliteiten optimaal gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een standaardbrief voor de huisarts of het automatiseren van het declaratieproces. Dit scheelt veel administratietijd en geeft overzicht in uw EPD.

Via de pagina Gratis ondersteuning – VG Digitaal vraagt u de ondersteuning aan. Kijk snel op de website www.vgdigitaal.nl voor andere video’s én informatiekaarten om te ontdekken wat allemaal mogelijk is met het EPD. Zo zorgen we samen dat u meer tijd over heeft voor de patiënt.

Terug