Video: Ervaring van een vrijgevestigde met VG Digitaal

Video: Ervaring van een vrijgevestigde met VG Digitaal

20 juli 2023

‘Ik heb geleerd hoe ik de wegen in mijn EPD sneller kan bewandelen. Dit scheelt mij heel veel tijd! Inmiddels hebben ruim 200 vrijgevestigde ggz-professionals ondersteuning van hun softwareleverancier ontvangen. Wij spraken met Katy, klinisch psycholoog en psychotherapeut, en zij vertelt hoe de ondersteuning haar helpt in het dagelijks werkproces.

 

In de vorige video’s heeft u kunnen zien waarom digitaliseren belangrijk is, hoe u ondersteuning van uw softwareleverancier aanvraagt en wat er gebeurt na de aanvraag. In deze video neemt Katy u mee in haar ervaring met ondersteuning via VG Digitaal. Wat vond zij prettig in het proces? Wat levert de ondersteuning haar praktisch op in het dagelijks werk? Katy vertelt op welke thema’s zij ondersteuning heeft gehad en hoe zij door deze ondersteuning efficiënter en makkelijker is gaan werken. Denk hierbij aan het gebruik van kleuren in de agenda voor een optimaal overzicht of het declaratieproces wanneer u werkt met onderaannemers. Daarnaast is de 1-op-1 begeleiding erg prettig, zo kan je gericht vragen stellen waar je tegenaan loopt.

Inmiddels staat de zomerperiode voor de deur. Een periode waarin veel van ons tijd hebben om even stil te staan, terug te blikken op de afgelopen periode en vooruit te kijken naar wat komen gaat. Dit is ook een goed moment om wat tijd te investeren in uw EPD. Maak gebruik van de ondersteuning via VG Digitaal en houdt, net zoals Katy, meer tijd over voor uw patiënten.

Via de pagina Gratis ondersteuning – VG Digitaal vraagt u de ondersteuning aan. Kijk op de website www.vgdigitaal.nl voor andere video’s én informatiekaarten om te ontdekken wat allemaal mogelijk is met uw EPD. Zo zorgen we samen dat u meer tijd overhoudt voor uw patiënten.

Terug