Nieuwe mijlpaal bereikt: meer dan 250 ggz-professionals vragen ondersteuning aan

Nieuwe mijlpaal bereikt: meer dan 250 ggz-professionals vragen ondersteuning aan

26 april 2023

Goed met een EPD werken gaat steeds beter! Wij hebben VG Digitaal opgericht om u daarbij te helpen. Eerder kondigden we al aan dat 100 vrijgevestigde ggz-professionals onze gratis ondersteuning hebben aangevraagd. Inmiddels hebben meer dan 250 vrijgevestigde ggz-professionals een aanvraag ingediend!

De ondersteuning bestaat uit persoonlijke begeleiding op een of meer van de zeven verschillende thema’s:

  • EPD inrichtingen: uw EPD klaar maken voor gebruik en op een goede manier inrichten.
  • EPD Agenda: via uw agenda afspraken plannen, uitwerktijd reserveren, een groepsafspraak plannen en meer.
  • Declareren: declareren via de agenda en voldoen aan het zorgprestatiemodel
  • Corresponderen: eenvoudig en veilig uitwisselen met andere zorgapplicaties, middels bijvoorbeeld sjablonen voor verwijsbrieven.
  • Elektronische inzage: verken hoe u gegevens deelt met uw patiënt via een portaal of via een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO).
  • Financiële administratie: middels aanvullende modules maakt u makkelijk financiële overzichten, bewaakt u omzetplafonds en heeft u inzicht in uw actuele omzet.
  • MedMij uitwisseling: verken het MedMij netwerk en leer hoe patiënten gegevens kunnen inzien via hun PGO als u aansluit op de zorgaanbiederslijst van MedMij.

In de reacties horen wij dat vrijgevestigde ggz-professionals na het ontvangen van ondersteuning efficiënter werken met hun EPD. Daarnaast ontdekken zij handige functies en mogelijkheden in het EPD die ze voorheen nog niet kenden. Ook hebben we meerdere ggz-professionals geïnterviewd. In de nieuwsberichten hierover is te lezen wat de ondersteuning hen heeft opgeleverd. Wij zijn blij om te horen dat de ondersteuning positief wordt ontvangen en al meer dan 250 keer is aangevraagd!

Nog geen ondersteuning via VG Digitaal aangevraagd? Meld u dan nu aan via onze aanmeldpagina.

 

 

Terug