Maak gebruik van VG Digitaal!

Maak gebruik van VG Digitaal!

16 september 2022

De zomerperiode is inmiddels tot zijn einde. Hopelijk heeft u genoten van een prettige zomer en kunt u weer met nieuwe energie aan het werk. Een goed moment om een blik te werpen op uw administratie. Weet u waar uw EPD u kan ondersteunen, zodat uw administratielast wordt verlicht? Kent u alle ins en outs van uw EPD?

VG Digitaal biedt verschillende informatieproducten en video’s aan om meer uit uw EPD te halen. Dít is het moment om met behulp van onze informatieproducten aan de slag te gaan met het verminderen van de administratielast via uw EPD. Daarbij is het mogelijk om via VG Digitaal gratis ondersteuning van uw softwareleverancier aan te vragen. Uw softwareleverancier* helpt u om uw EPD optimaal te gebruiken en gegevensuitwisseling naar een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) mogelijk te maken. De ondersteuning is gebaseerd op uw persoonlijke vragen en onduidelijkheden.

Klik hier om gratis ondersteuning aan te vragen. Zo zorgen we ervoor dat u nog makkelijker werkt met uw EPD. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Kijk op de website of neem contact op via de contactpagina.

*De EPD-softwareleverancier die meedoen aan het VG Digitaal-programma zijn: Careweb, Praktijkdata, Tenzinger, HCI CRS en HCI Incura.

Terug