De zomerperiode breekt aan

De zomerperiode breekt aan

18 juli 2022

De zomerperiode breekt aan. Een periode waarin veel van ons tijd hebben om even stil te staan, terug te blikken op de afgelopen periode en vooruit te blikken naar wat komen gaat. Dit is ook een goed moment om wat tijd te investeren in uw EPD. VG Digitaal helpt u daarbij door middel van gratis ondersteuning.

Kent u eigenlijk alle functionaliteiten van uw EPD? Weet u al hoe u op een veilige manier gegevens uitwisselt via een PGO of portaal? Of wilt u dat uw EPD u nóg beter ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden?

Dit is het moment om via VG Digitaal gratis ondersteuning van uw softwareleverancier aan te vragen! Uw eigen softwareleverancier* helpt u persoonlijk om uw EPD optimaal te gebruiken en gegevensuitwisseling met PGO’s mogelijk te maken.

Klik hier om gratis ondersteuning aan te vragen. Zo zorgen we ervoor dat u nóg makkelijker van start kan gaan na de zomerperiode!

Tijdens de zomerperiode blijft VG Digitaal actief. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail dan naar info@vgdigitaal.nl of neem telefonisch contact op met onze communicatieadviseur Anouk Bekker: 06-24579982.

*controleer vooraf of uw softwareleverancier deelneemt aan VG Digitaal.

Terug