Axians sluit met Zorg GGZ aan bij VG Digitaal!

Axians sluit met Zorg GGZ aan bij VG Digitaal!

14 augustus 2023

Axians is de zesde leverancier die zich aansluit bij VG Digitaal! Axians is leverancier van het EPD Zorg GGZ, waardoor klanten van Zorg GGZ gratis ondersteuning bij VG Digitaal aan kunnen vragen om optimaal gebruik te kunnen maken van Zorg GGZ. Wij gingen in gesprek met Erick Roossien, productmanager van Axians. We spraken Erick over waarom Axians zich aan heeft gesloten bij VG Digitaal en wat de verwachtingen zijn.

Axians heeft zich met Zorg GGZ gespecialiseerd op de tweedelijns ggz en ruim zeshonderd vrijgevestigde ggz-professionals gebruiken het EPD ‘Zorg GGZ‘ van Axians. Vorig jaar heeft Axians met trots de MedMij-kwalificatie behaald voor de Basisgegevens GGZ. Erick geeft aan dat hij het belangrijk vindt dat de ggz-professionals zo efficiënt mogelijk kunnen werken en alle voordelen uit hun EPD halen. Één van de redenen dat zij bij VG Digitaal zijn aangesloten, is dat optimaal gebruik van Zorg GGZ de administratieve lasten duidelijk vermindert en dat de zorgprofessionals écht geholpen worden. Met Zorg GGZ leveren we één applicatie waarin alles zit wat benodigd is om het werk van een ggz-professional optimaal te ondersteunen, te vergemakkelijken en te verbeteren. Daarom vinden wij het belangrijk dat de ggz-professional zo goed mogelijk met Zorg GGZ kan werken. De samenwerking met VG Digitaal sluit hier naadloos bij aan. Daarnaast is het de filosofie van Axians om in gesprek te gaan met de ggz-professional om alle ins en outs van het EPD uit te kunnen leggen en terug te horen waar zij behoefte aan hebben. Zo kan Axians Zorg GGZ verder optimaliseren.

VG Digitaal kijkt uit naar de samenwerking met Axians om zo nog meer vrijgevestigden te kunnen bereiken. Bent u klant van Axians en wilt u ook gratis ondersteuning op maat ontvangen? Ga dan naar Gratis ondersteuning – VG Digitaal en vraag ondersteuning aan via het aanvraagformulier.

Terug