HCI aan het woord

HCI aan het woord

5 juli 2022

“VG Digitaal is een ontzettend mooi en handig initiatief. Door ondersteuning aan te bieden, kunnen wij onze klanten een echte kick-start geven bij het gebruik van ons EPD” aldus Pim van der Gulik van HCI – Incura over het programma VG Digitaal.

We vroegen Pim ook welke vragen zij als softwareleverancier vaak krijgen en hoe zij met behulp van VG Digitaal passende ondersteuning kunnen bieden. “We helpen bijvoorbeeld hoe je handig en efficiënt tarieflijsten kunt invoeren en hoe je deze kan koppelen aan contracten in het EPD. Dat maakt vervolgens het daadwerkelijk factureren van ZPM-afspraken binnen Incura een fluitje van een cent. Via schermdelen kijken we mee en kunnen we laten zien hoe je zoiets handig aanpakt. Ggz-professionals zien het dan op hun eigen computer gebeuren en worden direct geholpen met hun vraag. We werken volgens het principe ‘voordoen, samen doen, zelf doen’ zodat onze klanten daarna zelf verder kunnen. Het fijne aan deze ondersteuning is dat wij persoonlijke vragen op een passend tempo kunnen uitleggen. Zo verlaten onze klanten de ondersteuning met al hun vragen beantwoord, in plaats van met nóg meer vragen.”

Wilt u ook maatwerk ondersteuning? Ga dan naar naar www.vgdigitaal.nl en vraag ondersteuning aan via het aanvraagformulier.

Terug