Experts helpen VG Digitaal bij het ontwikkelen van informatieproducten

Experts helpen VG Digitaal bij het ontwikkelen van informatieproducten

8 juni 2022

Ontwikkeling van informatieproducten

De afgelopen periode is VG Digitaal bezig geweest met het maken van verschillende informatieproducten. Denk hierbij aan de informatiekaarten per thema, de animaties maar ook de website. Dit zijn allen middelen om vrijgevestigden te ondersteunen bij het optimaal gebruikmaken van het EPD en digitaal gegevens uit te wisselen met patiënten.

Hulp van experts

Om ervoor te zorgen dat de informatieproducten goed aansluiten op de behoefte van de vrijgevestigde ggz-professionals, hebben experts vanuit het veld meegeholpen. Een groep van verschillende vrijgevestigde ggz-professionals en softwareleveranciers is een half jaar lang elke twee weken digitaal bij elkaar gekomen in  expertgroepsessies. Tijdens deze sessies hebben wij veel goede feedback mogen ontvangen en konden wij goed met elkaar in discussie gaan, om tot een mooi eindresultaat te komen. We hebben veel van elkaar mogen leren én het was ook erg gezellig om elke twee weken met elkaar bijeen te komen!

De ervaring vanuit de experts

De experts hebben de sessies als waardevol ervaren.  Het kunnen delen van ervaringen en behoeften vanuit het veld werd als erg positief gezien.  Met elkaar zijn we tot een mooi resultaat gekomen.

Twee deelnemers uit de expertgroep waren Patrick en Erika van Deelen (DeelSupport). Zij kijken enthousiast terug op de sessies: ‘Met veel plezier hebben wij deelgenomen aan de expertgroep van VG Digitaal. Deze sessies zijn zeer professioneel begeleid. We werkten met een strakke planning, de overleggen waren to the point en effectief. Het was in onze optiek bijzonder dat er vanuit de hoeveelheid feedback een prachtig eindresultaat is ontstaan. Wij vonden het leerzaam.’

Tot slot

De expertgroep is dus van groot belang geweest in de totstandkoming van de informatieproducten vanuit VG Digitaal. Wij willen alle experts nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met info@vgdigitaal.nl

Terug