Ervaring van vrijgevestigde ggz-professionals!

Ervaring van vrijgevestigde ggz-professionals!

19 september 2022

Inmiddels zijn wij een aantal maanden live met VG Digitaal en krijgen wij evaluaties binnen van vrijgevestigde ggz-professionals die ondersteuning hebben ontvangen. Ontzettend leuk om zoveel positieve ervaringen te ontvangen en deze willen wij daarom ook graag met u delen!

Met name de maatwerk aanpak wordt als ideaal ervaren. De vrijgevestigden vinden het prettig dat zij doelgericht vragen kunnen stellen en dat er wordt meegedacht bij specifieke vragen. De ondersteuning wordt als drempel verlagend gezien, het geeft de vrijgevestigde de mogelijkheid om gemakkelijk contact op te nemen met hun softwareleverancier. Ook maakt de ondersteuning het mogelijk om op een efficiënte manier vertrouwd te raken met het nieuwe systeem.

Wij zijn erg blij om zoveel positieve verhalen te ontvangen en wij hopen dat dit anderen ook motiveert om gratis (individuele) ondersteuning van uw softwareleverancier aan te vragen. Op de website vindt u de thema’s waarvoor u gratis ondersteuning kunt krijgen en zijn er informatiekaarten en animaties ontworpen om u goed voor te bereiden op de persoonlijke ondersteuning.

Terug